Сибіга зустрівся з генсеком Ради співробітництва арабських держав Затоки: обговорили питання свободи судноплавства в Чорному морі

Сибіга зустрівся з генсеком Ради співробітництва арабських держав Затоки: обговорили питання свободи судноплавства в Чорному морі

Київ  •  УНН

23 вересня 2024, 14:49  •  14944 перегляди

Read in English

Андрій Сибіга зустрівся з Джасемом Мухаммадом Аль-Будайві для розвитку співробітництва з державами Затоки. Обговорили Формулу миру, свободу судноплавства в Чорному морі та глобальну продовольчу безпеку.

Глава МЗС України Андрій Сибіга провів зустріч з Генеральним секретарем Ради співробітництва арабських держав Затоки задля розвитку співробітництва України з державами Затоки Джасемом Мухаммадом Аль-Будайві, де обговорили питання свободи судноплавства в Чорному морі та Формулу миру. Про це повідомили у МЗС України, пише УНН.

"Я зустрівся з Генеральним секретарем Ради співробітництва арабських держав Затоки задля розвитку співробітництва України з державами Затоки. Ми обговорили Формулу миру як шлях до всеосяжного, справедливого і тривалого миру, а також питання свободи судноплавства в Чорному морі та глобальної продовольчої безпеки", - повідомив Сибіга.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга оголосив про розширення консульської присутності нашої держави у Словаччині та Румунії.