Російський снайпер вбив 10-річну дівчинку під час окупації на Харківщині - поліція

Російський снайпер вбив 10-річну дівчинку під час окупації на Харківщині - поліція

Київ  •  УНН

22 жовтня 2022, 11:29  •  396502 перегляди

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. Поліція Харківщини задокументувала черговий злочин окупантів, де російський снайпер стріляв в автівку і вбив 10-річну дівчинку в селі Новий Бурлук. Про це повідомляє Національна поліція України, передає УНН.

Деталі

За словами дідуся загиблої дівчинки Миколи Ківшара, до війни 10-річна онука разом з батьками мешкала у Харкові. В село Новий Бурлук дитину перевезли, бо вважали, що там буде безпечніше.

25 лютого дівчинка разом з дідусем поїхали в магазин за бабусею. У цей час російський снайпер прострелив їх автівку. Куля влучила в дитину та пройшла наскрізь. Під час транспортування пораненої дівчинки до медичного закладу в місто Чугуїв, їх автомобіль знову потрапив під обстріл. Дівчинка загинула, дідусь з бабусею отримали поранення. Тіло дитини чоловік ніс на руках до найближчого села. Спочатку він поховав онуку на подвір’ї власного будинку, а потім перепоховав на кладовищі.

Додамо

Село Новий Бурлук з першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації потрапило під окупацію. Як повідомляє поліція, за словами жителів, солдати російської армії поводились зухвало з місцевими – оселилися у домівках, відібрали автомобілі, забирали домашню худобу, їжу, мародерствували і вбивали.

Нагадаємо

У Харківській області в звільненому селищі Піски-Радьківські слідчі виявили приміщення, у якому російські окупанти катували людей.