Поблизу кордону затримали словака, який раніше вже був засуджений за "переправлення"

Поблизу кордону затримали словака, який раніше вже був засуджений за "переправлення"

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 15:53  •  12939 перегляди

Read in English

Громадянина Словаччини затримано під час спроби незаконно перетнути кордон. Раніше він отримав 5 років умовного ув'язнення за "переправництво", а тепер стверджував, що пішов у ліс по гриби.

Під час спроби незаконно перетнути кордон затримали громадянина Словаччини, який раніше отримав 5 років умовного ув’язнення за "переправництво". Про це пише УНН з посиланням на Держприкордонслужбу.

Громадянина Словаччини, який раніше отримав 5 років позбавлення волі за "переправництво", затримали під час спроби незаконно перетнути кордон до Словаччини.

Наприкінці 2022 року його вже затримували прикордонники за допомогу двом особам у перетині українського кордону, за що в березні цього року він отримав 5 років ув’язнення з випробувальним терміном 2 роки.

Чоловіка, одягненого в камуфляж, виявили за 300 метрів від кордону без документів. Він стверджував, що пішов у ліс по гриби, але під час затримання чинив опір. Правоохоронці склали адмінпротоколи та повідомили про нього в СБУ.

Нагадаємо

Прикордонники виявили тіло чоловіка біля кордону зі Словаччиною. Загиблим виявився 29-річний житель Полтавської області, ознак насильства не виявлено, причину смерті встановлюватимуть експерти.