Окупанти завозять на ТОТ гастролерів з рф до дня святкування "дня прапора"

Окупанти завозять на ТОТ гастролерів з рф до дня святкування "дня прапора"

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 12:11  •  17101 перегляди

Read in English

На окуповані території України прибули гастролери з рф для участі у пропагандистських заходах до "дня прапора". Їх мета - створити ілюзію підтримки окупації та зняти постановочні відео для кремлівської пропаганди.

На тимчасово окуповані території прибули перші партії з путінського "руху перших" для проведення пропагандистських заходів з приводу святкування "дня прапора рф" 22 серпня. Про це повідомили в Центрі нацспротиву, передає УНН.

Деталі

Активісти руху прибули на ТОТ Херсонщини та Запоріжжя. Йдеться про групи до 70 людей. Офіційно вони будуть займатись організацією святкових заходів. Насправді ж,  як вказали в Центрі нацспротиву, їх мета бути масовкою на "мітингах" й брати участь в постановочних відео для кремлівської пропаганди.

Зазначається, що таку практику москва використовує з 2022 року, коли офіційно "святкування" заборонені через нібито безпекову ситуацію, аби пояснити відсутність масовості. Проте масовка з рф знімає відео аби створити ілюзію підтримки окупації.

Чому росіяни хочуть вивезти переселенців з курської області на ТОТ України та нові фейкі пропаганди - розповіли ЦПД при РНБО14 серпня 2024, 10:09 • 11742 перегляди