"Міста Героїв. Миколаїв": "Укрпошта" презентувала нову марку

"Міста Героїв. Миколаїв": "Укрпошта" презентувала нову марку

Київ  •  УНН

5 вересня 2024, 14:12  •  15272 перегляди

Read in English

"Укрпошта" анонсувала випуск поштової марки "Міста Героїв. Миколаїв", присвяченої героїзму ЗСУ та мешканців міста. На марці зображено будівлю ОВА після ракетного удару та пам'ятник Святому Миколаю.

У четвер, 5 вересня, "Укрпошта" анонсувала випуск поштової марки "Міста Героїв. Миколаїв", яка присвячена героїзму ЗСУ та відвазі мешканців міста корабелів. Про це пише УНН з посиланням на заяву компанії. 

Деталі 

На поштовій марці серії "Міста Героїв" зображено будівлю Миколаївської обласної військової адміністрації після удару російською ракетою 29 березня 2022 року, а на полях маркового аркуша – пам’ятник Святому Миколаю, якого жителі вважають ангелом-охоронцем та покровителем міста.

Image

На конверті зображені захисні укріплення з шин поблизу будівлі колишньої першої трамвайної підстанції міста. 

Укрпошта випустила лімітовані поштові марки на честь бригади "Азoв"23 травня 2024, 15:09 • 14842 перегляди

Тираж марки – 1 080 000 примірників. Номінал марки – U (відповідає тарифу на пересилання внутрішніх простих листів без оголошеної цінності масою до 50 грамів), еквівалент  – 15 грн. Кількість марок в аркуші – 6. Тираж конверта "Перший день" – 35 000 примірників, картки – 35 000 примірників.

Доповнення

Дизайнер марки, картки, конверта та штемпеля "Перший день" – Володимир Таран. Були використані фото Олени Нараївської/"НикВести", Дмитра Скороходова, Євгенія Загороднього. Погашення спеціальними штемпелями "Перший день" відбудуться у м. Києві, 01001 та м. Миколаїв, 54008.

З 9 вересня 2024 р. у Поштовому маркеті (https://postmark.ukrposhta.ua) будуть  доступні марковий аркуш із 6-ти марок та немаркований художній конверт "Місто Героїв. Миколаїв" зі спецпогашенням за проєктом "Власна марка" із зображенням місцевої пам’ятки – Костела Святого Йосипа. Художник  –   Максим Кісільов. 

Нагадаємо

Укрпошта випустила поштову марку "Україна, вперед!" тиражем 560 000 примірників на честь участі національної збірної України з футболу в Євро-2024.