Кількість постраждалих у Києві внаслідок атаки рф зросла до 96, серед них - троє дітей

Кількість постраждалих у Києві внаслідок атаки рф зросла до 96, серед них - троє дітей

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 12:56  •  15480 перегляди

Read in English

96 людей, у тому числі 3 дітей, були поранені в результаті російської атаки на Київ. 52 поранених госпіталізували. Іншим - надали допомогу на місці.

У Києві кількість постраждалих у результаті атаки рф зросла до  96 людей, серед них - троє дітей. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, передає УНН.

Кількість постраждалих у Києві внаслідок сьогоднішньої атаки ворога продовжує збільшуватися. Наразі постраждали 96 людей, серед них - троє дітей. 52 поранених госпіталізували. Іншим - надали допомогу на місці. Підтверджена загибель двох дорослих в лікарні Охматдит. Одна з них - молода лікарка медзакладу 

- повідомив Кличко.

За словами міського голови, у лікарні Охматдит наразі 16 постраждалих. Семеро з них - діти. 15 постраждалих госпіталізували.

Крім того, Кличко уточнив дані щодо загиблих та постраждалих в інших районах:

- Двоє постраждалих з інших районів померли в лікарні;

- Також попередньо, 7 людей загинули в Дніпровському районі внаслідок падіння уламків на медичний центр. Там також є постраждалі. Пошкоджена будівля медзакладу. Екстрені служби працюють на місці;

- Попередньо, 7 загиблих і в бізнес-центрі в Солом'янському районі. Скрізь працюють екстрені служби. Інформація уточнюється і оновлюється.

Раніше

За даними рятувальників, у Києві станом на 15:30 загинуло 20 людей, ще 61 - постраждала. Зокрема, на території дитячої лікарні "Охматдит" загинуло 2 людини, ще 10 постраждало. Врятовано 4 людини, з них 3 дитини.