Ізраїль ліквідував ще двох лідерів "Хезболли"

Ізраїль ліквідував ще двох лідерів "Хезболли"

Київ  •  УНН

10 жовтня 2024, 12:08  •  7055 перегляди

Read in English

ЦАХАЛ знищив командувача фронтом Хула та командира протитанкового підрозділу "Хезболли". Завдано ударів по об'єктах зберігання зброї в Бейруті та на півдні Лівану.

Армія оборони Ізраїлю ліквідувала двох лідерів "Хезболли", які відповідальні за масовані ракетні атаки та командування окремих ділянок фронту. Про це пише УНН з посиланням на заяву ЦАХАЛу.

Деталі

Артилерія ЗС та ЦАХАЛ завдала та ліквідувала терориста Ахмада Мустафу аль-Хаджа Алі, командувача фронтом Хула в терористичній організації "Хезболла", який відповідав за сотні ракетних і  у бік району Кір'ят-Шмона

- йдеться в заяві ЦАХАЛу. 

Окрім того, війська Ізраїлю завдали ударів по численним об’єктам зберігання зброї в районі Дахієх у Бейруті та об’єктам зберігання зброї та додатковій інфраструктурі терористів на півдні Лівану.

Ізраїль завдав авіаударів по об'єктах у Сирії10 жовтня 2024, 00:13 • 14316 переглядiв

Під час іншого удару ЦАХАЛ ліквідував Мохаммада Алі Хамдана, командира протитанкового підрозділу Хезболли в районі Мейс-ель-Джабаль, який відповідав за численні ракетні атаки на громади на півночі Ізраїлю

- кажуть в Армії оборони Ізраїлю.

Військові наголошують, що вжили низку заходів для зменшення ризику заподіяння шкоди цивільному населенню, включаючи публікацію завчасних попереджень для населення в цьому районі.

Проте, кажуть військові Ізраїлю, "Хезболла" навмисно розмістила свої склади зброї та озброєння під житловими будинками, школами, мечетями та університетами в центрі Бейрута, створюючи небезпеку для цивільного населення в цьому районі.

Нагадаємо

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив про ліквідацію лідера "Хезболли" та його наступників. Зокрема, міністр оборони підтвердив імовірну ліквідацію Хашема Сафієддіна, який мав замінити Насраллу.