Держстат назвав найдорожче і найдешевше м'ясо в Україні в травні

Держстат назвав найдорожче і найдешевше м'ясо в Україні в травні

Київ  •  УНН

 • 16422 перегляди

КИЇВ. 18 червня. УНН. Найдешевшим м’ясом в Україні залишається курятина, повідомляє Держстатистики, передає УНН.

Так, у травні 1 кг курячої тушки коштував в середньому 67,2 грн, тоді як філе курячого — 106,9 грн.

Значно дорожче коштувала свинина — 120,6 грн за кг продукту.

Та найдорожчим м’ясом в Україні все ж є яловичина, яка коштувала 160,3 грн за кг.

Доповнення

"Наша Ряба" залишається єдиною в Україні курятиною, яка пройшла незалежне тестування і підтвердила відсутність антибіотиків.