Атака ГУР на "Саваслєйку": джерела повідомляють, що знищено три російські літаки, ще 5 – пошкоджено

Атака ГУР на "Саваслєйку": джерела повідомляють, що знищено три російські літаки, ще 5 – пошкоджено

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 13:57  •  26071 перегляди

Read in English

16 серпня українська розвідка завдала удару по аеродрому Саваслейка в РФ. Знищено МІГ-31К/И, два Іл-76 та пошкоджено близько п'яти літаків, це вже друга атака на цей об'єкт за тиждень.

В результаті операції української розвідки, 16 серпня було завдано удару дронами-камікадзе по військовому аеродрому Саваслейка у рф. Знищено літак МІГ-31К/И, два літаки Іл-76 та пошкоджено близько п’яти літаків рф. Про це журналісту УНН повідомили власні джерела.

В результаті операції ГУР МОУ, 16 серпня було завдано удару дронами-камікадзе по військовому аеродрому Саваслейка в Ніжегородській області рф

- повідомляє співрозмовник УНН.

Як повідомляють джерела у воєнній розвідці, внаслідок атаки було знищено літак МІГ-31К/И, два літаки Іл-76 та пошкоджено близько п’яти літаків, ймовірно МІГ-31К/И.

Зазначається, що попереднього удару по аеродрому Саваслейка було завдано 13 серпня, внаслідок чого було уражено склад ПММ та пошкоджено літак МІГ-31К/И.

За даними космічної розвідки, на момент здійснення атаки 13 серпня на вказаному аеродромі перебували 11 літаків МІГ-31К/И, літак Іл-76, п’ять вертольотів Мі-8 та Мі-24

Доповнення

Генштаб повідомляв, що у ніч на середу, 14 серпня, далекобійні дрони Служби безпеки України, Збройних Сил України й Головного управління розвідки Міноборони України здійснили найбільшу від початку повномасштабного вторгнення атаку на російські військові аеродроми.

Спеціально спланована операція: джерело підтвердило відпрацювання дронами СБУ та Сил оборони по 4 російських військових аеродромах14 серпня 2024, 11:10 • 32621 перегляд