Генштаб підтвердив удари по чотирьох військових аеродромах у рф

Генштаб підтвердив удари по чотирьох військових аеродромах у рф

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 20:33  •  21601 перегляди

Read in English

Генштаб ЗСУ підтвердив атаку дронами на чотири російські військові аеродроми в ніч на 14 серпня. Цілями були склади пального та авіаційних боєприпасів на базах армійської та бойової авіації.

У ніч на середу, 14 серпня, далекобійні дрони Служби безпеки України, Збройних Сил України й Головного управління розвідки Міноборони України здійснили найбільшу від початку повномасштабного вторгнення атаку на російські військові аеродроми. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що у ніч проти 14 серпня підрозділи Повітряних сил та Сил спеціальних операцій спільно з СБУ і ГУР атакували чотири аеродроми у воронезькій, курській та Нижньогородській областях рф.

Зокрема, уражено військові летовища "халіно", "саваслєйка", "борисоглєбськ" та "балтимор". На цих аеродромах базується армійська авіація, винищувачі-бомбардувальники Су-34, винищувачі Су-35 та інша військова авіаційна техніка противника. Основними об’єктами ураження були склади паливно-мастильних матеріалів та авіаційних засобів ураження. Результати атаки уточнюються,

- поінформували у Генштабі.

Спеціально спланована операція: джерело підтвердило відпрацювання дронами СБУ та Сил оборони по 4 російських військових аеродромах14 серпня 2024, 11:10 • 31051 перегляд