В бурятії горить військкомат: невідомі кинули "коктейлі Молотова"

В бурятії горить військкомат: невідомі кинули "коктейлі Молотова"

Київ  •  УНН

1 серпня 2023, 13:09  •  502953 перегляди

КИЇВ. 1 серпня. УНН. В російському місті улан-уде невідомі чоловік та жінка кидали "коктейлі Молотова" у будівлю військкомату. Внаслідок попадання горючої суміші у споруду виникла невелика пожежа, повідомляє Baza, передає УНН.

Деталі

Згідно з повідомленнями ЗМІ, в столиці республіки бурятія російської федерації, улан-уде, невідомі підпалили військкомат.

Підпал стався близько 20:00. На відео, опублікованому в соціальних мережах, видно, як двоє людей – чоловік і жінка – закидають будівлю "коктейлями Молотова", які лежали у сумці жінки.

Одна з пляшок влучила у двері, інша – у скло першого поверху, виникла пожежа.

Нагадаємо

В росії останню добу набирає обертів "челендж" з підпалу військкоматів. Прецеденти зафіксовано в 11 містах рф. Майже всі затримані жінки. Вони стверджували, що їм зателефонували співробітники "банку" чи "правоохоронних органів", або написали куратори в Telegram, які повідомили, що будівлю військкомату їх міста треба підпалити, бо там ховаються "злочинці", обґрунтовуючи свої слова відповідною історією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов прогнозує, що фокус уваги кремля найближчим часом з війни в Україні зміститься до внутрішніх проблем