Залужний привітав бойових побратимів з Днем Збройних сил України: "Саме ви стоїте за майбутнє наших дітей"

Залужний привітав бойових побратимів з Днем Збройних сил України: "Саме ви стоїте за майбутнє наших дітей"

Київ  •  УНН

6 грудня 2023, 06:57  •  37290 перегляди

Read in English

У День Збройних Сил України Верховний Головнокомандувач Валерій Залужний подякував військовим за захист майбутнього країни.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав бойових побратимів з Днем Збройних сил України і заявив, що ними захоплюються армії світу. Україна не здається завдяки нашим ЗСУ, заявив Залужний у відеозверненні, повідомляє УНН.

Сьогодні, у день Збройних Сил України, я дякую всім, хто робить свою важку роботу. Схиляю голову перед вашим подвигом! Перед кожним солдатом, сержантом і офіцером. Особливо перед тими, хто сьогодні у вогні боїв та під обстрілами, у холодних замерзлих окопах та руїнах міцно тримає оборону та нищить підступного ворога. Саме ви, незважаючи на звання та посади, стоїте за майбутнє наших дітей

- заявив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ зазначив, що це те, заради чого Україна бореться, не маючи права на поразку. Та додав, що гордий за кожного, хто сьогодні перебуває в лавах Збройних Сил України.

"Вже котрий рік поспіль замість "Вітаю" вся країна каже вам "Дякую". Вами захоплюються армії світу, вас боїться противник. На вас чекає кожен українець, котрий перебуває на тимчасово окупованій території і за вас молиться увесь наш народ. Україна не здається завдяки вам, і завдяки вам я знову і знову переконуюсь- якби важко вам не було, але точно не буде соромно. Дякую за службу!

- сказав Головнокомандувач ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні День Збройних Сил України: історія створення, війна з росією