Вартість оцінюється в мільйон доларів: ураган викинув на пляж у Флориді упаковки з кокаїном

Вартість оцінюється в мільйон доларів: ураган викинув на пляж у Флориді упаковки з кокаїном

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 14:11  •  7819 перегляди

Read in English

На пляжі Флориди знайдено 32 кг кокаїну вартістю понад $1 млн, викинутого ураганом "Деббі". Берегова охорона США повідомила про 25 упаковок наркотиків, виявлених перехожим серед водоростей.

На одному з пляжів американського штату Флорида перехожий серед водоростей наткнувся на пакет для сміття, зміст якого зацікавив його. Поліцейські, які прибули на місце, виявили в ньому кокаїн, ринкова вартість якого становить понад мільйон доларів, передає УНН із посиланням на Bild.

"Ураган "Деббі" викинув 25 упаковок з кокаїном – всього 32 кілограми – на пляж у Флориді. Перехожий виявив наркотики та повідомив владу", - повідомив у соцмережі X представник Берегової охорони США Семюел Бріггс.

Кількість вилученого кокаїну в порту Гамбурга збільшилася втричі за останні п’ять років6 травня 2024, 15:01 • 33003 перегляди

Ураган "Деббі" напередодні вранці обрушився на узбережжя на північному заході Флориди, пориви вітру досягли швидкості 130 км/год. На фотографіях, опублікованих береговою охороною, на кожній із 25 упаковок із наркотиками зображено яскраво-червоний трикутник.

За даними видання, наркотики часто знаходять на пляжах Півдня Флориди. Місцеві води вважаються важливим маршрутом контрабанди з Південної Америки до США. Найчастіше партії кокаїну навмисно викидаються в море, щоб їх могли забрати інші контрабандисти.