В Умані відкрився центр рекрутингу української армії - Міноборони

В Умані відкрився центр рекрутингу української армії - Міноборони

Київ  •  УНН

30 серпня 2024, 11:54  •  10354 перегляди

Read in English

У місті Умань відкрився перший на Черкащині центр рекрутингу української армії. Через центр можна долучитися до підрозділів ЗСУ та інших Сил оборони, доступно понад 10 тисяч вакансій.

В Умані відкрився перший на Черкащині центр рекрутингу української армії. Через центр рекрутингу можна долучитися до підрозділів не тільки ЗСУ, а й інших складових Сил оборони. Про це повідомляє Міністерство оборони, передає УНН.

В Умані відкрився перший на Черкащині центр рекрутингу української армії. Отримати консультацію та при бажанні рекрутуватися можна за адресою вул.Європейська,1 в приміщенні ЦНАПу,

- повідомили в Міноборони.

Зазначається, що через центр рекрутингу можна долучитися до підрозділів не тільки ЗСУ, а й інших Сил оборони, всього доступно більше 10 тисяч вакансій.

До мережі центрів по всій Україні вже звернулося понад 15 тис. людей. Близько 1500 з них вже стали військовослужбовцями або завершують останні етапи оформлення,

- повідомив уповноважений Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Нагадаємо

У Львові відкрився другий центр рекрутингу української армії. У центрі наразі доступні понад 10 тисяч вакансій, зокрема для водіїв, медиків, стрільців, діловодів, бухгалтерів, кухарів, ремонтників.