У рф вирішили поскаржитись Верховному комісару ООН через напад на курську область

У рф вирішили поскаржитись Верховному комісару ООН через напад на курську область

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 08:25  •  26362 перегляди

Read in English

Омбудсменка рф сподівається, що інформація про напад на курську область буде відображена у доповіді УВКПЛ ООН про порушення прав людини, яка готується до виходу у вересні.

російська омбудсменка тетяна москалькова назвала напад на курську область "варварським" і звернулась до Верховного комісара ООН з прав людини з вимогою "засудити тероризм з боку України" та вжити заходів, передає УНН.

Деталі

За словами москалькової, внаслідок "варварського нападу" на курську область з боку ЗСУ нібито постраждали тисячі мирних жителів.

"Направила звернення Верховному комісару ООН з прав людини з вимогою засудити тероризм з боку України та вжити заходів для недопущення грубого масового порушення прав людини", - написала москалькова у Telegram.

Крім того, омбудсменка рф сподівається, що їх інформація також буде відображена у доповіді УВКПЛ ООН про порушення прав людини, яка готується до виходу у вересні.

Разом з тим, москалькова не згадала про результати російської агресії в Україні та тисячі жертв серед українців.

ООН: кількість втрат серед цивільних у липні в Україні була найвищою з жовтня 2022 року10 серпня 2024, 11:38 • 31325 переглядiв