У рф підтвердили падіння бомбардувальника Ту-22М в іркутській області: пілоти катапультувались

У рф підтвердили падіння бомбардувальника Ту-22М в іркутській області: пілоти катапультувались

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 15:34  •  19622 перегляди

Read in English

Російська влада підтвердила аварію військового літака Ту-22М3 в Іркутській області. За офіційними даними, всі 4 члени екіпажу катапультувалися і вижили, причиною інциденту називають технічну несправність.

У рф офіційно підтвердили падіння бомбардувальника Ту-22М у іркутській області. За офіційною версією причиною інциденту стала технічна несправність, а  всі члени екіпажу вижили. Про це пише УНН з посиланням на заяву губернатора іркутської області ігоря кобзева.

Деталі

Справді, о 22:18 до чергового регіонального відділення центру медицини катастроф надійшла така інформація (про авікатастрофу - ред.). Як повідомляє Міноборони, літак – військовий, ТУ-22М3. Він виконував плановий політ. Екіпаж повів літак від житлових будівель. 4 пілоти катапультувалися. Усіх уже знайшли, всім надається медична допомога. Загрози життю та здоров'ю немає

- резюмував російський губернатор. 

За його словами, до місця події виїхали відповідні служби, тож точна інформація буде пізніше. 

Кобзев додав, що літак впав у безлюдній місцевості, землі руйнувань немає. Він також наголосив, що за попередньою інформацією, причиною стала технічна несправність.

Нагадаємо

Дещо раніше УНН повідомляв, що в росЗМІ поширилась новина про падіння бомбардувальника Ту-22М у іркутській області. Місцеві вже встигли оприлюднити кадри падіння літака та пожежі на місці інциденту.