У Новогродівці на Донеччині вводять жорстку комендантську годину

У Новогродівці на Донеччині вводять жорстку комендантську годину

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 16:48  •  19984 перегляди

Read in English

З 15 серпня у Новогродівці діятиме комендантська година з 15:00 до 11:00. Жителі матимуть лише 4 години на добу для пересування, закриються всі магазини та ринки, обмежиться в'їзд до міста.

На Донеччині у місті Новогродівка вводять більш жорстку комендантську годину. Люди матимуть можливість перебувати на вулиці лише чотири години на добу. Про це заявив начальник відділу цивільного захисту Донецької ОВА Сергій Гончаров, пише Суспільне, передає УНН.

Деталі 

У зв'язку з новою комендантською годиною у місті також закриють всі магазини та ринки

Сьогодні буквально вже готуються зміни. Стосуються вони міста Новогродівка. З 15 серпня на території міста у звʼязку з активізацією бойових дій і підвищення загрози для населення, на території міста буде запроваджено комендантську годину з 15 години дня до 11 години ранку. Протягом дня, усього 4 години, населення матиме змогу пересуватися по території міста

- заявив Сергій Гончаров.

За його словами, весь інший час — з 15:00 до 11:00 — на території міста діятиме комендантська година. Також у зв'язку з новою комендантською годиною у місті також закриють всі магазини та ринки.

Вони не будуть працювати взагалі на території міста Новогродівка. Заборона цілодобова

- пояснив очільник начальник відділу цивільного захисту

Також вводиться обмеження на в'їзд у Новогродівку. За словами Гончарова, заїхати в місто зможуть тільки люди, які мають відповідну прописку.

За даними Сергія Гончарова, на 8 серпня у місті лишалось шість з половиною тисяч людей. Проте триває активна евакуація, щодня з міста виїжджає близько 100-150 людей.

Селидове та Новогродівка: на Донеччині розширили перелік громад, де проведуть примусову евакуацію родин з дітьми 5 серпня 2024, 16:59 • 22146 переглядiв