У Києві завершено пошуки тіла після обриву канатної дороги

У Києві завершено пошуки тіла після обриву канатної дороги

Київ  •  УНН

21 липня 2024, 19:11  •  14994 перегляди

Read in English

Рятувальники завершили пошуки тіла особи, яка впала у воду внаслідок обриву канатної дороги біля Пішохідного мосту в Києві. Обстежено 8 тисяч квадратних метрів дна річки під час занурень, а також 12 тисяч квадратних метрів за допомогою Ехолоту, але тіло не знайдено, роботи продовжаться завтра.

У Києві пошуково-рятувальні роботи внаслідок обриву тросу атракціону-спуску через Дніпро завершено, але тіло не знайдено. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передає УНН.

Деталі

Станом на 21:25 21 липня 2024 року пошуково-рятувальні роботи з пошуку особи, яка впала у воду внаслідок обриву канатної дороги біля Пішохідного мосту у Києві, завершено. На жаль, тіло, ймовірно хлопця 2004 року народження, наразі не було знайдено.

За інформацією, рятувальники обстежили 8 тисяч квадратних метрів дна річки під час занурень, а також 12 тисяч квадратних метрів за допомогою Ехолоту.

Однак, за узгодженням з Національною поліцією, роботи будуть продовжені завтраоб

У Києві обірвався трос атракціону-спуску через Дніпро, людина впала у воду та, ймовірно, потонула21 липня 2024, 11:13 • 22149 переглядiв