росія ще не завершила переміщення чф рф до новоросійська - Гуменюк

росія ще не завершила переміщення чф рф до новоросійська - Гуменюк

Київ  •  УНН

16 листопада 2023, 06:23  •  22444 перегляди

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Російські окупанти досі не змогли завершити переміщення чорноморського флоту до новоросійська у рф, зокрема через несприятливі погодні умови. Про це розповіла керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону у четвер, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Переміщення флоту не завершено. Цьому певним чином заважає і погода, тому що дійсно переходи корабельного угруповання спостерігаємо уповільнені. Часто (росіяни - ред.) виходячи і починаючи перехід, змушені повертатися через погодні умови. Тому в кримських бухтах ще не все переміщено. І найголовніше - це логістика, пов'язана з завантаженням "калібрів". Вона все ж таки залишається ще в Криму», - сказала Наталя Гуменюк.

Деталі

Несприятливі погодні умови вплинули не лише на переміщення чорноморського флоту до новоросійська. Вони змусили окупантів зменшити використання керованих авіабомб. «Грозове попередження, штормова погода відбивається на активності тактичної авіації», - зазначила Гуменюк.

Нагадаємо

Нещодавно партизани повідомляли, що російські військові перекидають кораблі чорноморського флоту з Криму до порту рф у новоросійську. Порти півострова їх змусили покинути вдалі удари ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф розгорнула потужний хаб військових ресурсів у Криму, накопичила близько 800 ракет - Гуменюк