росіяни вдарили по Сумщині: одна людина загинула, серед поранених дитина

росіяни вдарили по Сумщині: одна людина загинула, серед поранених дитина

Київ  •  УНН

6 вересня 2024, 15:10  •  13732 перегляди

Read in English

Російські війська завдали авіаудару по Краснопіллю Сумської області. Внаслідок атаки загинула жінка, поранено 4 людей, пошкоджено 15 будинків. Прокуратура розслідує воєнний злочин.

Вдень, 6 вересня, російські війська завдали чергового авіаудару по цивільній інфраструктурі прикордоння Сумської області. Про це заявили у Сумській обласній прокуратурі, передає УНН.

Деталі

За даними слідства, 6 вересня близько 15 години росіяни скинули, попередньо, три керовані авіабомби на цивільну інфраструктуру Краснопілля.

У власному будинку загинула жінка, поранені ще чотири людини, серед яких 15-річна дівчина. Пошкоджені близько 15 приватних домоволодінь.

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)

- підсумували правоохоронці. 

Наразі прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями документують наслідки обстрілу. 

Нагадаємо

Російські війська обстріляли Сумську область, спричинивши пожежі в приватному секторі та лісі. Рятувальники, попри повторні обстріли, ліквідували загоряння в населених пунктах і на 4 га лісової підстилки.