рф поцілила дроном по пункту отримання гумдопомоги у Куп’янську: є постраждалий

рф поцілила дроном по пункту отримання гумдопомоги у Куп’янську: є постраждалий

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 09:49  •  17339 перегляди

Read in English

У Куп'янську російський FPV-дрон атакував людей, які чекали на гуманітарну допомогу. Постраждав 64-річний чоловік, його госпіталізовано. Окупанти загалом завдали 35 ударів по цивільному населенню в регіоні.

росіяни завдали удару з FPV-дрона по центру Куп’янська Харківської області, де люди чекали на гуманітарну допомогу, внаслідок чого постраждав 64-річний чоловік. Про це УНН повідомляє із посиланням на очільника ОВА Олега Синєгубов та Нацполіцію. 

В ефірі телемарафону Синєгубов вказав, що ворог намагається зруйнувати транспортну цивільну інфраструктуру на Куп’янщині.

Було зафіксовано 35 ударів ворожими FPV-дронами, по цивільному населенню. Сьогодні вранці у центральній частині Куп’янська ворог застосувавши FPV наніс удар по людям, які стояли в черзі за гуманітарною допомогою. Враховуючи таку ситуацію, ми обмежили рух по центральній вулиці Куп’янська для цивільного транспорту

- додав він.

Нацполіції вказали, що внаслідок удару вибухові поранення отримав 64-річний чоловік. Він госпіталізований до лікарні.

"Ми фіксуємо зменшення ударів КАБами, але вони є, таких ударів було 5. Безпосередньо це північна частина нашого регіону: Липицький та Вовчанський напрямки", - додав Синєгубов.

рф за добу обстріляла два райони Харківщини: без постраждалих, є пошкодження14 серпня 2024, 06:12 • 25939 переглядiв