Польща розпочала ремонт пункту пропуску "Медика": може сповільнитись рух на кордоні

Польща розпочала ремонт пункту пропуску "Медика": може сповільнитись рух на кордоні

Київ  •  УНН

28 серпня 2024, 08:39  •  8277 перегляди

Read in English

Польська сторона розпочала ремонтні роботи в пункті пропуску "Медика". Це може сповільнити рух вантажівок та автобусів на виїзд з України, громадянам рекомендують обирати інші пункти пропуску.

Сьогодні,  28 серпня, польська сторона розпочала ремонтні роботи в пункті пропуску "Медика". Це може сповільнити рух вантажівок та автобусів на виїзд з України. Про це повідомили у Держприкордонслужбі України, передає УНН

Звертаємо увагу громадян, які перетинають кордон у пункті пропуску "Шегині" Сьогодні об 11.00 польська сторона розпочала ремонтні роботи в межах пункту пропуску "Медика". Через це може сповільнитися рух у напрямку смуг руху для оформлення вантажних транспортних засобів та автобусів на виїзд з території України (вʼїзд в Республіку Польща)

- йдеться у повідомленні ДПСУ. 

Як повідомляється, зараз роботи проводяться на вантажному напрямку. Тож прикордонники просять громадян врахувати інформацію та за можливості обирати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Раніше УНН повідомляв, що з 26 серпня можливе сповільнення руху на українсько-польському кордоні через ремонтні роботи в межах пункту пропуску "Шегині".