Надавали автотранспорт окупантам: АРМА виявило активи фізичних та юридичних осіб, які співпрацюють з ворогом

Надавали автотранспорт окупантам: АРМА виявило активи фізичних та юридичних осіб, які співпрацюють з ворогом

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 17:07  •  36624 перегляди

Read in English

АРМА виявило активи на суму понад 600 000 гривень, які належать фізичним та юридичним особам, що надавали транспортні засоби російським окупантам для перевезення військової техніки та ремонту ворожої техніки, а також співпрацювали з ворогом на окупованих територіях України.

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) виявило активи фізичних та юридичних осіб, які здійснювали протиправну господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях України, співпрацюючи з ворогом.

Про це повідомляє АРМА в Telegram, передає УНН.

Деталі

На запит Служби безпеки України, АРМА виявило активи фізичних та юридичних осіб, які здійснювали протиправну господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях України, співпрацюючи з ворогом. Досудовим розслідуванням встановлено факти систематичного надання окремими громадянами України транспортних засобів для перевезення російських окупаційних військ, а також здійснення технічного обслуговування та ремонту військової техніки агресора. Все це відбувалося у співпраці із так званою окупаційною владою. Зокрема, згідно укладених договорів з міністерством оборони рф, зрадники України перевозили військове обладнання, зброю та інші військові технічні засоби, які використовувалися ворогом у війні проти України

- йдеться в повідомленні.

В АРМА додають, що за результатами опрацювання отриманого запиту СБУ, фахівці Управління виявлення та розшуку активів АРМА встановили та проаналізували інформацію, щодо бенефіціарних власників та підконтрольних осіб, а також наявності у їхній власності інших активів.

В результаті ретельного аналізу АРМА виявило:

статутний капітал на більш як 600 тис. гривень;

3 об'єкти нежитлової нерухомості;

3 об'єкти житлової нерухомості;

8 автомобільного транспорту.

Наша співпраця з СБУ демонструє ефективність міжвідомчої взаємодії у боротьбі зі зрадниками та колаборантами. Кожен, хто зрадив Україну, буде позбавлений незаконно набутих активів та понесе справедливу відповідальність

- зазначив заступник Голови АРМА Павло Великоречанін.

Нагадаємо

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) обрало компанію, яка проведе аукціон із продажу картин з колекції Віктора Медведчука.