На Одещині переходять до стабілізаційних відключень світла - ДТЕК

На Одещині переходять до стабілізаційних відключень світла - ДТЕК

Київ  •  УНН

23 березня 2024, 10:10  •  36309 перегляди

Read in English

Одеська область переходить від аварійних відключень до стабілізаційних. Енергетики за ніч поліпшили ситуацію з енергопостачанням.

На Одещині енергетики поліпшити ситуацію з енергопостачанням, що дозволило перейти від екстрених відключень до стабілізаційних відключень за графіком. Про це повідомляє ДТЕК, передає УНН.

Деталі

"Всю ніч енергетики працювали, щоб поліпшити ситуацію з енергопостачанням в Одесі та Одеському районі. Завдяки цьому вдалось перейти від екстрених відключень до стабілізаційних відключень за графіком", - повідомляють в ДТЕК.

Зазначається, що сьогодні о 10:40 ситуація ускладнилась аварією на одній із високовольтних підстанцій Одеси, через що без світла тимчасово залишилися жителі мікрорайону Черемушки.

"Робимо все можливе, щоб якнайшвидше повернути живлення в домівки всіх жителів Одещини. Енергетики разом із владою закликають розумно споживати електроенергію - обмежити використання вуличного освітлення, фасадів та вивісок, не вмикати одночасно всі енергоємні прилади. Це допоможе знизити навантаження на мережу, особливо в пікові години", - додали в ДТЕК.

Нагадаємо

Вчора у зв'язку зі значними пошкодженнями енергосистеми, спричиненими російськими обстрілами, в Одесі були запроваджені аварійні відключення електроенергії.

"Найскладніше досі у Харкові" - Зеленський розповів про відновлювальні роботи після масованої атаки рф 23 березня 2024, 09:05 • 35567 переглядiв