На Львівщині врятували трьох підлітків, які опинилися на острівці посеред річки

На Львівщині врятували трьох підлітків, які опинилися на острівці посеред річки

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 09:54  •  11141 перегляди

Read in English

У Стрийському районі Львівської області рятувальники допомогли трьом підліткам, які застрягли на острівці посеред річки. Дітей безпечно доставили на берег, нагадавши про важливість дотримання правил безпеки на воді.

У Львівській області трьом підліткам, які застрягли на острівці посеред річки, знадобилася допомога рятувальників. Про це повідомила Державна служба надзвичайних ситуацій України, пише УНН.

Деталі

Ввечері 7 серпня рятувальники отримали повідомлення про те, що троє дітей застрягли на острівці, в 30 метрах від берега, у селі Підгірці Стрийського району. Виявилося, що підлітки знехтували правилами безпеки на воді і опинилися в пастці - не могли самостійно дістатися берега.

Рятувальники оперативно прибули на допомогу та на човні переправили дітей до берега. На щастя, вони не потребували медичної допомоги.

Шановні батьки, виховуйте у дітей свідоме ставлення до правил безпеки. Слідкуйте за тим, щоб вони не відвідували самостійно водойми

- нагадують у ДСНС.

Додамо

В розпал відпочівального сезону у липні тільки за одні вихідні у водоймах України потонуло 66 людей, з них 10 - діти. Станом на середину липня на водних об’єктах загинуло 672 людини з початку року.

На Франківщині гірські рятувальники розшукали чотирьох людей: серед них чотирирічна дитина6 серпня 2024, 08:00 • 13962 перегляди