На Донеччині армія рф атакувала Костянтинівку і ще три населених пункти за ніч

На Донеччині армія рф атакувала Костянтинівку і ще три населених пункти за ніч

Київ  •  УНН

10 жовтня 2024, 10:00  •  7721 перегляди

Read in English

За добу зафіксовано 2691 обстріл по 10 населених пунктах Донеччини. Пошкоджено 26 цивільних об'єктів, у тому числі 23 житлові будинки, поранено одну людину в Ясній Поляні.

За добу зафіксовано 2691 обстріл російських військ, вночі армія рф атакувала 4 населених пункти на Донеччині, пошкоджено 26 цивільних об'єктів, у тому числі 23 житлові будинки, поранено одну людину в Ясній Поляні, повідомили у ГУНП в області, пише УНН.

Деталі

"Одна людина зазнала поранень на Донеччині внаслідок російських атак. За минулу добу поліція зафіксувала 2 691 ворожий обстріл по лінії фронту та житловому сектору. Під вогнем перебували 10 населених пунктів: міста Курахове, Покровськ, Торецьк, селище Курахівка, села Комишуваха, Олександро-Калинове, Ступочки, Шахтарське, Щурове, Ясна Поляна", - повідомили у поліції у соцмережах.

Як зазначається, пошкоджено 26 цивільних об’єктів, з них 23 житлових будинки. Зокрема:

▪️ У Ясній Поляні ударом російського дрону поранено цивільну особу.

▪️ На Олександро-Калинове окупанти скинули авіа бомбу "ФАБ-250" з модулем УМПК – пошкодили 5 приватних осель.

▪️ По Шахтарському росіяни вдарили бомбою "УМПБ Д-30СН" - руйнувань зазнали 15 приватних будинків.

▪️ У Покровську ворожий дрон пошкодив приватний будинок.

▪️ У Кураховому пошкоджено багатоквартирний будинок, у Курахівці – приватне домогосподарство, у Комишувасі - господарчу споруду й трактор.

"Крім того, сьогодні вночі росія атакувала 4 населених пункти – Костянтинівку, Дружківку, Білозерське і Добропілля. Інформації про постраждалих не надходило. У Костянтинівці пошкоджено газопровід, у Білозерському – приватний будинок", - ідеться у повідомленні.

Костянтинівка на Донеччині під обстрілами: відбувається евакуація, але понад 13 тис людей, 340 дітей поки залишаються – Філашкін9 жовтня 2024, 12:54 • 10233 перегляди