Литва виділила 10 мільйонів євро на закупівлю української ракети-дрона "Паляниця" - Камишін

Литва виділила 10 мільйонів євро на закупівлю української ракети-дрона "Паляниця" - Камишін

Київ  •  УНН

6 вересня 2024, 16:13  •  25467 перегляди

Read in English

На базі "Рамштайн" Україна представила партнерам свої оборонні можливості. Литва виділить €10 млн на закупівлю українського дрона "Паляниця", а Данія придбає 18 САУ "Богдана".

На військовій базі "Рамштайн" у Німеччині Україна презентувала міжнародним партнерам виробничі спроможності власної оборонної промисловості. Про це розповів ексочільник Мінстратегпрому Олександр Камишін, передає УНН.

Деталі

За його словами, під час зустрічі з партнерами Київ закликав партнерів закуповувати більше озброєння саме в українських виробників. Камишін відзначив Данію, яка перша оголосила про купівлю 18 САУ "Богдана".

Отримали нове підтвердження від міністра оборони Литви про виділення 10 мільйонів євро на закупівлю української ракети-дрона Паляниця! Скоро ще більше російських міст вивчатимуть такі милозвучні українські слова

- розповів ексочільник Мінстратегпрому Олександр Камишін. 

Український дрон "Паляниця": таємнича зброя проти російської авіації1 вересня 2024, 00:41 • 25375 переглядiв

Окрім того, представники України запросили міністрів оборони та їх оборонні компанії до України на другий міжнародний форум оборонних індустрій DFNC2 - Defense Industry Week на початку жовтня.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський заявив, що 10 серпня, відбулося перше і успішне бойове застосування нової української зброї - ракети-дрона "Паляниця".