Кулеба відвідає Польщу та зустріч міністрів ЄС у Брюсселі

Кулеба відвідає Польщу та зустріч міністрів ЄС у Брюсселі

Київ  •  УНН

28 серпня 2024, 07:59  •  38616 перегляди

Read in English

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба здійснить робочі візити до Польщі та Бельгії 28-29 серпня. Він проведе переговори з польським колегою та візьме участь у неформальній зустрічі глав МЗС ЄС у Брюсселі.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба здійснить робочі візити до Польщі та Бельгії 28-29 серпня. Він проведе переговори з польським колегою та візьме участь у неформальній зустрічі глав МЗС ЄС у Брюсселі, повідомили у МЗС України, пише УНН.

Деталі

"28-29 серпня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відвідає із робочими візитами Польщу та Королівство Бельгія", - вказали у МЗС.

28 серпня в Польщі глава МЗС України проведе двосторонні переговори з польським колегою Радославом Сікорським. Український та польський міністри разом візьмуть участь у форумі "Campus - the Future of Poland" в місті Ольштин.

29 серпня у Брюсселі Дмитро Кулеба візьме участь у неформальній зустрічі міністрів закордонних справ Європейського Союзу.

Ключовими темами обговорення стануть посилення військової підтримки України з боку ЄС і держав-членів, зміцнення спроможностей ППО, просування переговорів про вступ України до ЄС, залучення якнайширшої глобальної підтримки Формули миру на шляху до другого Саміту миру, повідомили у МЗС.

"Російські атаки не мають жодного виправдання": Кулеба закликав партнерів дозволити удари по рф зброєю партнерів 26 серпня 2024, 10:20 • 120011 переглядiв