Кількість незаконних перетинів кордону зменшується - Демченко

Кількість незаконних перетинів кордону зменшується - Демченко

Київ  •  УНН

3 вересня 2024, 09:47  •  7669 перегляди

Read in English

Речник ДПСУ повідомив про тенденцію до зменшення незаконних перетинів кордону в серпні порівняно з липнем. Найбільше порушників затримано на кордоні з Румунією та Молдовою.

Незаконний перетин кордону залишається щоденним викликом, хоча в серпні спостерігалася деяка тенденція до зменшення таких випадків порівняно з липнем. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко під час брифінгу, передає кореспондент УНН

Незаконний перетин кордону - це щоденні випадки. Якщо порівняти серпень та липень, то є певна динаміка на спад є, але перед тим був ріст таких випадків. Загалом, якщо брати в середньому, то нічого не змінилось

- каже Демченко.

Він додає, що найбільша кількість затриманих порушників була на кордоні з Румунією та Молдовою, дещо менші показники по напрямку Угорщини та Словаччини, а найменша кількість - це напрямок Польщі.

Нагадаємо 

З початку дії воєнного стану було викрито 570 злочинних груп, які організовували незаконний перетин кордону, більше ніж 200 таких груп було викрито у цьому році.