Кабмін передав Харкову, Дніпру та Кременчку модульні котельні для проходження зими - Шмигаль

Кабмін передав Харкову, Дніпру та Кременчку модульні котельні для проходження зими - Шмигаль

Київ  •  УНН

4 жовтня 2024, 11:00  •  7666 перегляди

Read in English

Уряд передав 28 модульних газових котелень для Харкова, Дніпра і Кременчука. Це допоможе містам забезпечити безперебійне теплопостачання під час опалювального сезону 2024/25 року та на об'єктах критичної інфраструктури.

Кабінет міністрів ухвалив рішення передати Харкову, Дніпру та Кременчуку 28 модульних газових котелень задля безперебійного надання комунальних послуг з теплопостачання мешканцям територіальних громад під час проходження опалювального сезону. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Сьогодні також маємо важливе рішення, направлене на підтримку громад під час опалювального сезону. Передаємо 28 модульних газових котелень для Харкова, Дніпра і Кременчука. Це альтернативні джерела виробництва тепла, які допоможуть цим містам пройти зиму

- сказав Шмигаль.

Доповнення

Представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив, що котельні передані задля безперебійного надання комунальних послуг з теплопостачання мешканцям територіальних громад під час проходження опалювального сезону 2024/25 року та на обʼєктах критичної інфраструктури.

Нагадаємо

Від початку року, за підтримки уряду Німеччини, Всесвітня організація охорони здоров'я спільно з Міністерством охорони здоров'я України розпочали встановлення модульних котелень у лікарнях.

Мобільні котельні й альтернативні електростанції: у Мінінфраструктури розповіли, як відновлюватимуть енергосистему на Харківщині16 квітня 2024, 12:10 • 50676 переглядiв