"Як можна приїздити в росію, яка викрадає і вбиває дітей": Єрмак відреагував на візит французького режисера до москви

"Як можна приїздити в росію, яка викрадає і вбиває дітей": Єрмак відреагував на візит французького режисера до москви

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 12:00  •  45003 перегляди

Read in English

Керівник ОП Андрій Єрмак засудив поїздку французького режисера Гаспара Ное до москви. Він наголосив на важливості культурної ізоляції росії через її агресію проти України.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак зробив заяву після повідомлень про поїздку в москву французького режисера Гаспара Ное, пише УНН.

Деталі

"Дуже дивна позиція французького режисера Гаспара Ное. Україну сьогодні підтримує весь цивілізований світ, французький народ та лідер Еммануель Макрон. Як можна приїздити в росію, яка викрадає і вбиває дітей, здійснює акти геноциду проти українців щодня, і розважатися на запрошення російського режиму? Навіщо? росія має бути в культурній і системній ізоляції зараз. Це важливо. Не можна давати жодного шансу агресору", - написав Єрмак у Telegram.

Раніше

У соцмережах з'явилися повідомлення, що французького режисера Гаспара Ное, відомого за фільмами "Екстаз" та "Необоротність", помітили у нічних клубах москви. Сам він офіційно про приїзд до росії не говорив, при цьому, як повідомляв журнал "Москвичка", Ное мав взяти участь у закритому заході на запрошення видання.