Через ризик вторинних санкцій: один з найбільших в КНР Bank of China припиняє роботу з банками рф

Через ризик вторинних санкцій: один з найбільших в КНР Bank of China припиняє роботу з банками рф

Київ  •  УНН

24 червня 2024, 07:36 • 14989 перегляди

Read in English

Дочірня компанія Bank of China в росії призупиняє операції з російськими банками, включеними до списку санкцій США, через побоювання з приводу вторинних санкцій.

Дочірня структура китайського Bank of China в росії, призупиняє операції з російськими банками, включеними список підсанкційних осіб.

Пише УНН з посиланням на росЗМІ.

деталі

Дочірня структура китайського Bank of China в рф - "Бенк оф Чайна",-призупинить з 24 червня операції з російськими банками, включеними в SDN – список США (підсанкційні особи та організації-ред.). Згідно з коментарями від джерел в китайському банку, рішення пов'язане з побоюваннями перед вторинними санкціями.

Довідка

"Бенк оф Чайна" з 24 червня перестає обробляти платежі в юанях від російських банків, що знаходяться в SDN List США; банк продовжить роботу з непідсанкційними кредитними організаціями.

Пекін поки не прокоментував угоду КНДР та рф: зближення двох авторитарних країн може послабити вплив Китаю21 червня 2024, 11:10 • 15864 перегляди

"Маршрутизація платежів здійснюється через ностро-рахунки банку в підрозділах Bank of China в КНР" - уточнюється з приводу надання послуг з переказу грошових коштів" з рф в Китай.

Договір про партнерство між Росією і КНДР має стурбувати Китай – Білий дім20 червня 2024, 21:15 • 30667 переглядiв