Затримано порушника держкордону, який заблукав у лісах, сподіваючись дійти до Польщі

Затримано порушника держкордону, який заблукав у лісах, сподіваючись дійти до Польщі

Київ  •  УНН

3 жовтня 2024, 09:57  •  9756 перегляди

Read in English

На Рівненщині затримано чоловіка, який намагався нелегально перетнути кордон з Польщею. Слідуючи порадам у месенджері, він добу блукав лісами й болотами, поки не натрапив на українських прикордонників.

"Мандрівник" прийняв за польських прикордонників представників ДПСУ, а до цього, слідуючи порадам у месенджері, блукав лісами й болотами на Рівненщині. Пише УНН із посиланням на Telegram-канал Держприкордонслужби України.

Деталі

Як передає пресслужба відомства, житель Кіровоградщини заблукав на Рівненщині, намагаючись дійти до Польщі. У "подорож" він вирушив слідуючи порадам невідомого у месенджері, проте опинився без запасів і майже добу блукав лісами й болотами. Єдиним джерелом води була роса з рослин. Нарешті він опинився на кордоні з білоруссю.

Пункт пропуску "Устилуг" на кордоні з Польщею працює в звичному режимі - прикордонники23 вересня 2024, 06:58 • 14358 переглядiв

Згодом порушник натрапив на українських прикордонників та звернувся до них іноземною мовою, бо помилково прийняв їх за польських. – ідеться у повідомленні пресслужби ДПСУ.

Image

Чоловіка затримали та притягнули до адмінвідповідальності.

Нагадаємо

ДПСУ затримали 21-річного ухилянта, який 4 дні блукав у горах.

Відеокамера прикордонників зафіксувала в горах клишоногого "порушника"11 серпня 2024, 12:22 • 32688 переглядiв