Забив до смерті засудженого у колонії: на Хмельниччині піде під суд в'язень

Забив до смерті засудженого у колонії: на Хмельниччині піде під суд в'язень

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 14:01  •  8010 перегляди

Read in English

У Хмельницькій області судитимуть в'язня, який забив до смерті іншого засудженого дерев'яною палкою. Інцидент стався у травні в Шепетівській виправній колонії під час сварки між ув'язненими.

У Хмельницькій області судитимуть в’язня виправної колонії, який забив до смерті іншого засудженого, повідомили у вівторок у Хмельницькій обласній прокуратурі, пише УНН.

Деталі

"До суду направлено обвинувальний акт стосовно в’язня Шепетівської виправної колонії за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України)", - вказано у повідомленні.

Злочин, як зазначається, чоловік вчинив у травні цього року у Шепетівській виправній колонії.

"Встановлено, що між двома засудженими виникла сварка. Під час суперечки обвинувачений наніс іншому ув'язненому численні удари дерев'яною палкою по кінцівках та голові. Потерпілий отримав важкі травми. Його госпіталізували до лікарні, що знаходиться на території колонії, але згодом він помер", - розповіли у прокуратурі.

Екскерівник колонії отримав 400% премії після виявлення фактів катувань - Лубінець2 серпня 2024, 13:16 • 14383 перегляди