За останній час ситуація на кордоні з білоруссю не змінилась – Демченко

За останній час ситуація на кордоні з білоруссю не змінилась – Демченко

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 07:30  •  24654 перегляди

Read in English

Речник ДПСУ повідомив, що ситуація на кордоні з Білоруссю залишається контрольованою, без змін та інцидентів. Білорусь може переміщувати техніку вглиб своєї території для створення інформаційної картинки.

Ситуація на кордоні з білоруссю залишається стабільною та повністю контрольованою, без нестандартних інцидентів. Незважаючи на інформаційні маніпуляції з боку білорусі, що перебуває під впливом росії, змін на кордоні не зафіксовано. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

За останній час ситуація на кордоні з білоруссю взагалі не змінилась, вона повністю контрольована, нестандартних ситуацій не спостерігалось. Зрозуміло, що поки білорусь під впливом країни-терористки, вона вкидує інформаційні впливи, щодо перекидання відповідальності України, бо вона нібито несе загрозу. То вони посилюють кордон, то відводять свої війська

- каже Демченко.

За його словами, навіть попри те що, білоруси знімали відеоматеріали, де вони вантажать техніку біля українського кордону, змін не відбулося.

Для створення картинки вони можуть рухати своїми підрозділами, але вглиб білорусі, залучивши до цього незначну кількість своїх підрозділів

 - додав він.

Нагадаємо

У Державній прикордонній службі не виключають, що білорусь, скоріше за все, буде вимушена здійснювати переміщення техніки, особового складу для того, щоб створити картинку, що це відбувається. Скоріше за все, якщо це відбуватиметься або відбувається, то проходить вглиб території білорусі.