Єрмак зустрівся з Соросом: обговорили Формулу миру та відбудову України

Єрмак зустрівся з Соросом: обговорили Формулу миру та відбудову України

Київ  •  УНН

27 серпня 2024, 18:04  •  32337 перегляди

Read in English

Керівник ОПУ Андрій Єрмак провів зустріч з Олександром Соросом. Обговорили реалізацію Формули миру, відновлення інфраструктури та розвиток економіки України.

У вівторок, 27 серпня, керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з американським бізнесменом, головою мережі Фундацій "Відкрите суспільство" Олександром Соросом. Про це заявили в Офісі президента України, передає УНН.

Деталі

Під час зустрічі обговорили подальшу взаємодію у важливих для України питаннях. Ішлося про реалізацію Формули миру, зокрема про пункти щодо енергетичної та ядерної безпеки, продовольчої безпеки та звільнення всіх полонених і депортованих українців. 

Окрему увагу приділили відновленню об’єктів критичної інфраструктури. Андрій Єрмак поінформував про наслідки вчорашньої російської атаки й наголосив: це був один із найбільших обстрілів з боку РФ. 

Робота з імплементації Формули миру розпочалася: Єрмак провів міжнародну конференцію щодо енергетичної безпеки України22 серпня 2024, 17:38 • 69765 переглядiв

Співрозмовники також обговорили можливості розвитку української економіки, відбудову й відновлення України та гуманітарну політику.

Нагадаємо

Керівник ОП Андрій Єрмак заявив про успіх української Формули миру. Він підкреслив необхідність змусити Кремль коритися міжнародному праву та розповів про етапи реалізації ініціативи.