Єрмак обговорив з міністром підприємств Італії розвиток платформи "Зроблено в Україні"

Єрмак обговорив з міністром підприємств Італії розвиток платформи "Зроблено в Україні"

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 17:40  •  13876 перегляди

Read in English

Керівник ОП Андрій Єрмак провів телефонну розмову з міністром Італії Адольфо Урсо. Обговорили розвиток платформи "Зроблено в Україні", проведення спільної конференції та співпрацю в рамках головування Італії в G7.

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову з міністром підприємств і виробництва Італії Адольфо Урсо. Вони обговорили розвиток економічної платформи "Зроблено в Україні" й зміцнення співпраці в її рамках, передає УНН.

"Провів телефонну розмову з міністром підприємств і виробництва Італії Адольфо Урсо за участі першої віцепрем’єр-міністерки, міністерки економіки Юлії Свириденко. Обговорили розвиток економічної платформи "Зроблено в Україні", ініційованої Президентом Володимиром Зеленським, і зміцнення співпраці в її рамках", - написав Єрмак.

Також він повідомив, що вони домовилися про проведення конференції Україна – Італія для посилення взаємодії між бізнесами обох країн.

"Висловив подяку італійській стороні за підтвердження участі в конференції, присвяченій пункту Формули миру "Енергетична безпека", та за незмінну підтримку України в боротьбі проти російської агресії. З Адольфо Урсо узгодили продовження обговорення напрямів співпраці в межах головування Італії в G7 цього року", - зазначив Єрмак.

Доповнення

Міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні заявляв, що Італія буде підтримувати відновлення України.