В Іспанії впав з мосту та загинув британець, який знімав відео для соцмереж

В Іспанії впав з мосту та загинув британець, який знімав відео для соцмереж

Київ  •  УНН

15 жовтня 2024, 15:08  •  10013 перегляди

Read in English

26-річний британець впав з 192-метрового мосту в Іспанії під час зйомки контенту для соцмереж. Влада наголошує, що підйом на міст категорично заборонений.

26-річний британець загинув після падіння з мосту в Іспанії під час створення контенту для соціальних мереж. Про це з посиланням на місцеву владу повідомляє ВВС, пише УНН.

Деталі

Трагедія сталася в неділю на одному з найвищих мостів Іспанії в місті Талавера-де-ла-Рейна, розташованому приблизно в 100 км від Мадрида. Вантовий міст висотою 192 м перекинутий через річку Тежу. 26-річний британець у супроводі ще одного чоловіка піднімався на міст, знімаючи себе для соцмереж. Під час підйому він не втримався та впав, загинувши на місці. Місцева влада поки не назвала ні ім’я жертви, ні його супроводжуючого.

За словами членкині міської ради Макарени Муньос, вони "приїхали в Талаверу, щоб піднятися на міст і створювати контент для соціальних мереж".

Вона додала, що підніматися на міст "категорично заборонено", додавши, що влада неодноразово це повторювала.

Проте, це не перша спроба альпіністів та творців тематичного відео для соціальних мереж піднятися на цей міст.

Нагадаємо

30-річна громадянка Німеччини померла після нападу акули в Атлантичному океані за 514 км від Канарських островів. Жінку евакуювали вертольотом, але вона померла дорогою до лікарні через втрату крові.

55-річний грибник загинув у лісі під час нападу ведмедя у Словаччині6 жовтня 2024, 22:35 • 17894 перегляди