В Джорджії знайшли в машині кістки людини, яка зникла безвісти в 1976 році

В Джорджії знайшли в машині кістки людини, яка зникла безвісти в 1976 році

Київ  •  УНН

22 лютого 2023, 18:25  •  1078285 перегляди

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Людські кістки, знайдені всередині затопленого автомобіля неподалік кордону між штатами Джорджія та Алабама у 2021 році, виявились студента коледжу, який зник безвісти 47 років тому. Про це УНН інформує з посиланням на АР.

Деталі

22-річний Кайл Клінкскейлс зник у січні 1976 року після виходу з клубу у Джорджії, де він працював барменом, щоб повернутися до школи Обернського університету в сусідній Алабамі.

Слідчі отримали прорив у розслідуванні справи у грудні 2021 року, коли хтось помітив машину у темному струмку Алабами.

Витягнутий з води Ford Pinto 1974 року належав Клінкскейлсу, і частина його речей все ще знаходилася всередині. Там було близько 50 кісток, включаючи частину черепа.

Офіс шерифа округу Троуп Джеймс Вудрафф оголосив, що судово-медичні експертизи, проведені Бюро розслідувань Джорджії та ФБР, дійшли висновку, що кістки, знайдені всередині автомобіля понад рік тому, є останками Клінкскейлса.

У 2006 році Джиммі Ерл Джонс визнав себе винним у наданні помилкових свідчень владі про смерть Клінкскейлса і був засуджений до чотирьох років ув'язнення. Джонс сказав слідчим, що Клінкскейлс був смертельно поранений кимось іншим, але дав суперечливі свідчення, які, на думку прокуратури, марні для розкриття правди.