Ураган Хелен категорії 4 вдарив по Флориді з вітрами до 225 км/год

Ураган Хелен категорії 4 вдарив по Флориді з вітрами до 225 км/год

Київ  •  УНН

27 вересня 2024, 04:58  •  11326 перегляди

Read in English

Найсильніший ураган в історії регіону Біг-Бенд приніс сильні вітри та опади. Губернатор Флориди закликав жителів залишатися вдома через затоплення вулиць та небезпечні умови.

Ураган Хелен вдарив по узбережжю штату Флорида, досягнувши категорії 4 з вітрами, що досягають 140 миль на годину. Про це повідомляє CNN, передає УНН.

Деталі

Це найсильніший ураган, який коли-небудь спостерігався в регіоні Біг-Бенд.

Стихія принесла із собою не тільки сильний вітер, але й значні опади, які можуть призвести до масових відключень електроенергії та підтоплень на південному сході.

У зв'язку з цим губернатор Флориди закликав жителів залишатися вдома та уникати поїздок, оскільки потужний штормовий сплеск затоплює вулиці та створює небезпечні умови.

Крім того, губернатор поінформував, що сильні штормові хвилі, які спостерігаються в районах, таких як південно-західна Флорида і район Тампа-Бей, вже спричинили підтоплення. Він наголосив на необхідності залишатися в безпеці.

Вартість оцінюється в мільйон доларів: ураган викинув на пляж у Флориді упаковки з кокаїном6 серпня 2024, 14:11 • 17502 перегляди