Українська збірна здобула вагому кількість нагород на чемпіонаті Європи з плавання в ластах

Українська збірна здобула вагому кількість нагород на чемпіонаті Європи з плавання в ластах

Київ  •  УНН

5 липня 2024, 23:49  •  18993 перегляди

Read in English

На чемпіонаті Європи серед юніорів у Литві українська команда завоювала золоту, срібну та бронзову медалі в різних індивідуальних та командних змаганнях, включаючи естафети, продемонструвавши свій високий рівень підготовки та спортивної майстерності.

Українська збірна на чемпіонаті Європи з плавання в ластах серед юніорів у Литві виборола значну кількість нагород, зокрема золоті, срібні та бронзові медалі на різних дистанціях і у командних змаганнях. Про це повідомляє Федерація підводного спорту та підводної діяльності України, передає УНН.

Деталі

Українська збірна на чемпіонаті Європи з плавання в ластах серед юніорів у Литві вразила досягненнями.

Давид Єлісєєв став чемпіоном Європи на дистанції 200 метрів в ластах. Також наші спортсмени вибороли дві золоті медалі у естафетах: на 4х100 метрів (юніори) та на 4х200 метрів (юніорки).

Українська збірна також здобула численні срібні нагороди, серед яких виділяються досягнення Анни Яковлевої, Тетяни Пеніної та Маргарити Ляпки, що побили рекорди України. У естафетах наші спортсмени також вибороли срібло.

Крім того, збірна України завоювала бронзові медалі, показавши високий рівень підготовки та спортивний дух.

Україна звернулася до МОК з вимогою виключити російських та білоруських спортсменів з Олімпійських ігор5 липня 2024, 21:37 • 33938 переглядiв