У США жертвами урагану "Деббі" стали шестеро людей

У США жертвами урагану "Деббі" стали шестеро людей

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 00:49  •  17772 перегляди

Read in English

Внаслідок тропічного шторму 'Деббі' на узбережжі південних штатів США загинуло шестеро людей. Очікуються катастрофічні повені у Флориді, Джорджії, Північній та Південній Кароліні.

Кількість загиблих внаслідок активності тропічного шторму "Деббі" на узбережжі південних штатів США зросла до шести, повідомляє телеканал NBC News, передає УНН. Раніше телеканал повідомляв про чотирьох загиблих.

Деталі

"Підтверджено щонайменше шість смертей - п'ять у штаті Флорида і одна в штаті Джорджія, включаючи загибель 13-річної дитини в місті Гейнсвілл у Флориді", - йдеться у матеріалі.

Телеканал зазначає, що статус "Деббі" було знижено з урагану до тропічного шторму через ослаблення активності. Також вказується, що спричинені опадами "катастрофічні" повені, окрім двох вищезгаданих штатів, очікуються в Північній та Південній Кароліні — за даними телеканалу, у деяких місцях рівень води може перевищити 75 сантиметрів.

Нагадаємо

Національний центр США зі стеження за ураганами (NHC) 5 серпня повідомив, що ураган "Деббі" дістався узбережжя американського штату Флорида. Губернатор Флориди Рон Десантіс оголосив надзвичайний стан у 61 окрузі штату. Пізніше штормове попередження було оголошено у штатах Джорджія, Північна Кароліна та Південна Кароліна.

Ураган "Деббі" обрушився на Флориду, загрожуючи повенями на південному сході США5 серпня 2024, 12:59 • 16457 переглядiв