У Непалі впав гелікоптер, п'ять людей загинули - ЗМІ

У Непалі впав гелікоптер, п'ять людей загинули - ЗМІ

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 17:40  •  17076 перегляди

Read in English

Гелікоптер розбився в горах на північний захід від Катманду. Серед загиблих - четверо громадян Китаю та один непалець-пілот. Рятувальна операція проводилась із залученням поліції та військових.

Четверо громадян Китаю та один непалець загинули внаслідок падіння гелікоптера в районі Сурячаур на північний захід від столиці Непалу - Катманду. Про це пише The Associated Press, передає УНН.

"5 людей загинули в результаті аварії гелікоптера в горах на північний захід від столиці Непалу. Тіла чотирьох чоловіків і жінки витягли з-під уламків", - пише видання.

Зазначається, що в рятувальній операції брали участь поліція та військові рятувальники із застосуванням двох рятувальних гелікоптерів.

Місце катастрофи знаходиться в районі Сурячаур, який знаходиться на північний захід від Катманду, на горі, вкритій лісом.

Видання зазначає, що гелікоптер, який втратив зв’язок із вежею лише через три хвилини після зльоту, вилетів з міжнародного аеропорту Катманду о 13:54 за місцевим часом і прямував до міста Сяпрубеші.

За словами офіційних осіб, четверо пасажирів є громадянами Китаю, а пілот - непалець.

Нагадаємо

У столиці Непалу Катманду 24 липня під час зльоту літак потрапив в авіакатастрофу: з 19 людей, які перебували на борту, вижив лише пілот.