У Харківській області для 201 населеного пункту продовжили комендантську годину – Синєгубов

У Харківській області для 201 населеного пункту продовжили комендантську годину – Синєгубов

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 08:15  •  20406 перегляди

Read in English

На Харківщині у 201 населеному пункті п'яти районів діє подовжена комендантська година. Це рішення прийняте для забезпечення безпеки цивільних та ефективної роботи Сил оборони у прифронтових зонах.

У прифронтових населених пунктах на Харківщині для понад 200 населених діє продовжена комендантська година. Пише УНН із посиланням на пресслужбу Харківської обласної військової адміністрації.

Деталі

На Раді оборони області розглянули безпекові питання в громадах.

Вказується, що подовжена комендантська година діє вже у 201 населеному пункті.

Приділяємо особливу увагу заходам безпеки у прифронтових населених пунктах – подовжена комендантська година діє вже у 201 населеному пункті п'яти районів області. Безпека наших громадян є головним пріоритетом. Дякуємо органам місцевого самоврядування, начальникам РВА, правоохоронцям за оперативне впровадження

– зазначив Олег Синєгубов. 

Нагадаємо

Напередодні Синегубов зазначав, що комендантська година діє з 17:00 до 09:00, кількість населених пунктів області, де застосовується режим - розширена. Відповідне рішення ухвалене для забезпечення ефективної роботи Сил оборони, а також для безпеки цивільних, адже на цих фронтових прикордонних територіях вкрай небезпечно проживати.

Посилена комендантська година на Харківщині буде діяти у 5 районах - ОВА13 серпня 2024, 08:35 • 35127 переглядiв