Ситуація на Сумщині: росіяни здійснили 18 обстрілів

Ситуація на Сумщині: росіяни здійснили 18 обстрілів

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 07:46  •  18365 перегляди

Read in English

Вночі та зранку російські війська здійснили 18 обстрілів прикордонних територій Сумської області. Зафіксовано 41 вибух, постраждала одна цивільна особа, пошкоджено будівлі та автомобілі.

Вночі та зранку ворог 18 разів обстріляв прикордонні території та населені пункти Сумської області, внаслідок чого було зафіксовано 41 вибух, передає УНН з посиланням на Сумську обласну військову адміністрацію.

Вночі та вранці російські війська здійснили 18 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, зафіксовано 41 вибух. Обстрілів зазнали Сумська, Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Глухівська та Есманьська громади.

У Хотінській громаді було здійснено авіаудари з використанням КАБ, що призвело до трьох вибухів.

У Білопільській громаді зафіксовано один вибух внаслідок удару FPV дроном.

У Краснопільській громаді відбулися скидання ВОГ з БпЛА (2 вибухи), танковий обстріл (2 вибухи) та артилерійський обстріл (12 вибухів).

У Есманьській громаді були зафіксовані авіаудари КАБ (6 вибухів) та мінометний обстріл (3 вибухи).

У Сумській громаді здійснено авіаудар КАБ (1 вибух) і ракетний удар (1 вибух). Внаслідок ракетного удару постраждала одна цивільна особа, якій надано медичну допомогу. Інші наслідки ракетного удару уточнюються, на місці працюють відповідні служби.

У Глухівській громаді зафіксовано авіаудари КАБ, що призвели до 8 вибухів.

У Юнаківській громаді відбувся авіаудар КАБ, який спричинив 2 вибухи.

Нагадаємо

Внаслідок ранкового авіаудару по Сумах загорілося 10 цивільних автомобілів на стоянці біля житлових будинків. Вибухова хвиля вибила вікна та пошкодила фасади будівель, рятувальники ліквідували пожежу.