Руйнування пішохідного моста на трасі Київ-Одеса: водій вантажівки не опустив кузов - патрульні

Руйнування пішохідного моста на трасі Київ-Одеса: водій вантажівки не опустив кузов - патрульні

Київ  •  УНН

6 серпня 2024, 13:44  •  8967 перегляди

Read in English

Перед ДТП, внаслідок якої обвалився пішохідний міст у Черкаській області, водій вантажівки не опустив кузов після розвантаження. Водій відмовився від госпіталізації, на місці працюють відповідні служби та вирішується питання про притягнення його до відповідальності.

Перед ДТП, внаслідок якої обвалився пішохідний міст у Черкаській області, водій вантажівки не опустив кузов після розвантаження. Вирішується питання про притягнення його до відповідальності. Про це повідомили у патрульній поліції України у понеділок у Telegram, пише УНН.

Деталі

"Водій, керуючи автомобілем Renault K460.44 не опустив кузов після розвантаження та здійснив наїзд на пішохідний міст. Унаслідок ДТП частина мосту обвалилася", - повідомили у патрульній поліції.

Як вказано,  ДТП за участю вантажного авто Renault сталася на 208-у кілометрі автомобільної дороги М-05 Київ - Одеса, біля міста Умань на Черкащині.

"Керманича автомобіля Renault оглянули медики та останній від шпиталізації відмовився", - ідеться у повідомленні.

На місці працюють усі відповідні служби та вирішується питання про кваліфікацію та притягнення водія до відповідальності.

"Тривають роботи з очищення проїзної частини дороги", - сказано у повідомленні.

На трасі Київ-Одеса обвалився пішохідний міст після ДТП з вантажівкою: рух у напрямку столиці перекрито6 серпня 2024, 10:12 • 12775 переглядiв