Миколаївщина: через ворожий обстріл загорілося поле з ріпаком

Миколаївщина: через ворожий обстріл загорілося поле з ріпаком

Київ  •  УНН

5 липня 2022, 04:46 • 85000 перегляди

КИЇВ. 5 липня. УНН. Сьогодні російські окупанти обстріляли у Миколаївській області не лише облцентр, але й інші громади, зокрема, у Баштанському районі, де загорілося поле з ріпаком. Про це з посиланням на дані районних військових адміністрацій повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Цитата

"Вранці, 5 липня, було обстріляно Інгульську громаду. Обстріли були переважно поза межами населених пунктів. В результаті чого виникло займання поля з ріпаком. Потерпілих немає", - зазначив Кім у Telegram.

Деталі

За даними голови ОВА, також у Баштанському районі зранку 4 липня, близько 8:00, обстрілів зазнала Широківська громада. Зруйновано житловий будинок. Потерпілих немає. Орієнтовно з 1:00, 5 липня, і наразі у громаді тривають обстріли. Обстріли переважно поза межами населених пунктів. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У цьому ж районі у Березнегуватській громаді тривають обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. Також окупанти обстрілюють Баштанську громаду. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У Миколаївському районі ввечері 4 липня, близько 16:15 та орієнтовно о 19:30, обстрілів зазнало село Лимани Галицинівської громади. Внаслідок обстрілів зруйновано житловий будинок. У межах населеного пункту та за його межами відбулося займання полів з урожаєм.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Що стосується облцентру, то Кім підтвердив, що "вранці 5 липня по Миколаєву окупанти завдали ракетних ударів". 

Доповнення

Про те, що по Миколаєву зранку російські окупанти завдали ракетні удари, повідомив раніше мер міста Олександр Сєнкевич.