Меттью Макконагі каже, що Вуді Гаррельсон може бути його зведеним братом

Меттью Макконагі каже, що Вуді Гаррельсон може бути його зведеним братом

Київ  •  УНН

14 квітня 2023, 12:54  •  1509308 перегляди

КИЇВ. 14 березня. УНН. Голлівудська зірка і володар "Оскара" Меттью Макконагі каже, що колега по серіалу  "Справжній детектив" Вуді Гаррельсон може бути його зведеним братом. Макконагі розповів, як його мати, можливо, знала батька Гаррельсона, пише УНН з посиланням на Sky News.

Деталі

Макконагі сказав, що його мати натякала на генетичний зв'язок із Гаррельсоном під час поїздки до Греції кілька років тому: «Ми сидимо і говоримо про те, наскільки ми близькі і про наші сім'ї. І моя мама там, і вона каже: «Вуді, я знала твого батька».

«Усі знали про три крапки, які моя мама залишила після «знала». Це було заряджене «знала», - пожартував він.

Після коментаря матері Макконагі сказав, що почав робити «підрахунки».

«Ми продовжили розгадувати, що означає це «знала», провели деякі математичні підрахунки і з'ясували, що батько (Гаррельсона) був у відпустці в той самий час, коли мої мама і тато були в другому розлученні», - додав він.

Коли його запитали, чи проходив актор тест ДНК, щоб перевірити, чи справді Гаррельсон був його зведеним братом, Макконагі відповів: «Вудсу трохи простіше сказати: «Давай, давай зробимо це!» (ДНК-тест)...».

«Мені трохи складніше, тому що він просить мене скористатися шансом і сказати: «Зачекайте хвилинку, ви намагаєтеся сказати мені, що мій батько може не бути моїм батьком після 53 років віри в це?..» - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Міллі Боббі Браун зібралася заміж