Литва допоможе з відновленням України в освітній та медичній сферах

Литва допоможе з відновленням України в освітній та медичній сферах

Київ  •  УНН

24 серпня 2024, 14:41  •  27106 перегляди

Read in English

Прем'єр Литви Шимоніте заявила про подальшу підтримку відновлення України. Литва допоможе з будівництвом інфраструктури та розвитком навичок лікування і реабілітації українських захисників у трьох областях.

Прем’єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте заявила, що Литва продовжить підтримувати українське відновлення з фокусом на освітній та медичний сектори, а також допоможе будувати інфраструктуру та розвивати навички з лікування, медичної та психологічної реабілітації українських захисників. Про це Шимоніте заявила заявив під час зустрічі із президентом Польщі Анджеєм Дудою та Президентом України Володимиром Зеленським, передає УНН.

Деталі

Ми продовжуємо підтримувати українське відновлення з фокусом на освітньому та медичному секторі. Сьогодні ще один дитячий садок у Бородянці, який Литва допомагала відновити, був відкритий і готовий вітати українських дітей. У відповідь на запит Президента Зеленського ми також допоможемо трьом госпіталям у Житомирській, Дніпропетровській та Львівській областях. Ми допоможемо будувати інфраструктуру та розвивати навички з лікування, медичної та психологічної реабілітації українських захисників

- сказала Шимоніте.

Нагадаємо

Прем’єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте заявила, що до кінця осені Україна може отримати понад 5 тис. дронів литовського виробництва.