Кіт Харінгтон визнає, що фінал "Гри престолів" був дуже поспішним і міг бути зроблений краще

Кіт Харінгтон визнає, що фінал "Гри престолів" був дуже поспішним і міг бути зроблений краще

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 11:55  •  22013 перегляди

Read in English

Актор Кіт Харінгтон погодився з критикою фіналу "Гри престолів", назвавши його поспішним через втому команди. Він також розповів про плани спін-оффу про Джона Сноу, які не вдалося реалізувати.

Переглянувши негативну реакцію соцмереж на фінал "Гри престолів" Кіт Харінгтон (Джон Сноу) сказав, що "може погодитися" з критиками.

Пише УНН із посиланням на Гаффінгтон Пост та GQ.

"Я думаю, якщо й була якась помилка в кінці "Престолів", [це] полягає в тому, що ми всі були так біса втомлені, що ми не могли продовжувати довше", - сказав Харінгтон у новому інтерв’ю GQ Hype, опублікованому в понеділок.

Актор також розповів про обговорення планів щодо спін-оффу, присвяченого його персонажу, Джону Сноу.

Image

Ні йому, ні HBO не вдалося придумати історію, яка б задовольнила всіх учасників процесу.

Я відчував, що мені ще є що сказати, а історія, яку можна розповісти, досить обмежена. Ми витратили кілька років на її розробку. Зрештою, я зупинився і сказав: "Думаю, якщо ми продовжуватимемо наполягати на цьому і продовжуватимемо розвивати його, ми можемо закінчити чимось не дуже хорошим". А це останнє, чого ми всі хочемо

- пояснив Харінгтон.
Image

Нагадаємо

Раніше УНН передавав, що шторм Іша пошкодив кілька дерев у "Dark Hedges" у Північній Ірландії, - місці, відомому завдяки своїй появі у серіалі "Гра престолів". 

Вийшов трейлер фільму "Джокер 2" з Хоакіном Феніксом і Леді Гагою, які співають23 липня 2024, 18:48 • 108107 переглядiв